Leuk dat je mij beter wilt leren kennen! Mijn naam is Debbie Vink en ik ben een brusje, oftewel, in mijn geval, het iets jongere zusje van mijn tweelingbroer met ADHD, OCD (dwangstoornis), Asperger (autisme) en depressiviteit.

ENERGETISCH gezien zijn mijn tweelingbroer en ik heel erg met elkaar verbonden. Hierdoor heb ik nog meer mogen ervaren hoe uitdagend het is om bij mijzelf te blijven. Om mijzelf te leren kennen. Om te weten waar ik sta. Wat mijn ruimte is. Wat mijn gevoelens, emoties en behoeftes zijn en wat ik waard ben.

Maar weet je wat ik nu heel goed kan?
Mijzelf volledig openstellen voor jou, er echt voor jou zijn, jou zien zoals jij bent en naar jou luisteren. Echt luisteren en invoelen op jou en jouw wereld.

Ik weet namelijk wat het is om niet alle aandacht te krijgen en om jezelf weg te cijferen voor de ander. Ik weet wat het is om een zeer verantwoordelijke rol op je te nemen, die niet altijd in overeenstemming is met jouw eigen gevoelens, emoties en behoeftes.

EN WEET OOK:

Jij hebt ‘t!

WAT?

TALENT! Potentie! En alles in jou om jouw MEEST GEWELDIGE LEVEN te mogen leiden! Om te ervaren, te leren en uiteindelijk jouw eigen missie op deze wereld uit mogen te dragen.

En daar sta ik jou graag in bij!

HOE?

Door middel van Healing, Expertise, Bewustwording en Training!
Klik maar eens op deze woorden en kijk wat ik voor jou kan betekenen.

En heb je vragen? Bellen/mailen/appen; het is allemaal goed. Ik kom namelijk graag met jou én jouw liefdevolle Zelf in contact! 

RelaX,

Debbie
HSP Trainer, Brussen Coach, Ambulant Begeleider en Reiki Master

Wil jij de AANDACHT krijgen, die ook jij verdient?
Wil jij in alle RUST ervaren hoe het is om helemaal goed te zijn?
En wil jij ook nog eens bewuste stappen zetten richting jouw eigen DROOMLEVEN?

Ja, dat wil ik!