Bewustwording“Onverdeelde aandacht en liefde heelt!”

Ik geloof in onvoorwaardelijke liefde en onverdeelde aandacht. Als jij jezelf openstelt voor de ander, dan vindt daarin altijd een waardevolle ontmoeting plaats.

Je kunt jezelf in de ander herkennen. Je kunt iets bij de ander ontdekken wat je minder leuk vindt. Maar je kunt ook iets ontdekken waarvan jij denkt: ‘Ja, zo wil ik ook zijn!’ Alles wat je hierin voelt en ervaart, is helemaal oké. Jij bent namelijk al goed. Helemaal goed zoals jij bent! Je kunt echter wel een bewustere versie van jezelf worden. Tenminste, als jij daar zelf voor kiest.

Hoe zie jij jezelf op dit moment?

Waar denk je aan als je naar jezelf kijkt? Hoe sta jij in het leven? Ben jij je bewust van al je overtuigingen (al dat niet helpend of beperkend)? Ben jij je bewust van je gedrag, gevoelens, emoties en behoeftes? Wat heb jij nodig om de beste versie van jezelf te worden? En als je ergens weerstand voelt, wat doe je dan?

Ik ben van mening dat we hier op aarde zijn om ervaringen op te doen.

Ervaringen die blijdschap met zich meebrengen, maar ook ervaringen die pijnlijk kunnen zijn. Het is maar net hoe je hier mee omgaat. In iedere weerstand zit een groeimoment. Bij elke pijn heb jij de keuze om naar binnen te keren en te aanschouwen wat het met je doet. Je hebt de mogelijkheid om te groeien. Iedere ervaring maakt jou een rijker mens. Althans, zo dénk ik erover. Het voelt weleens anders. 😉

En om je te ondersteunen in jouw ervaringenreis hier op aarde, zet ik diverse (creatieve) TOOLS in. Je kunt hierbij denken aan:

❤ Talenteninterview en Talentenkaartjes (naar het idee van Els Pronk)
❤ Het Coachee!-spel (ontwikkeld door Jeannette Stam)
❤ Diverse gesprekstechnieken (waaronder ‘Geweldloos Communiceren’)
❤ EFT (Emotional Freedom Techniques)
❤ Meditatie
❤ Beweging
❤ Energiewerk (waaronder Reiki)

“Open je ogen en ontdek de Magie van het leven.
Sluit ze en ontdek de Magie in jezelf.”

Magie van Kindercoaching

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met mij op (ook voor het maken van een afspraak).