“Relaxed Coaching biedt zelfontwikkelde trainingen, individuele coachingssessies en Reiki behandelingen aan om (hoog)gevoelige BRUSSEN en jonge mantelzorgers te ondersteunen in het BEWUST leren omgaan met hun thuissituatie én om ze de AANDACHT te geven die ook zij verdienen!”

Healing

“Vanuit heelheid zijn wij één!”

Expertise

“Zonder liefdevolle teachers geen deskundigheid!”

Bewustwording

“Onverdeelde aandacht en liefde heelt!”

Training

“Ook jij bent ’t waard!”

Je hoeft alleen maar te leren er weer contact mee te maken.

Alle antwoorden zitten namelijk al in jou: Jij hebt 't!

Vraag hier jouw GRATIS kennismakingsgesprek aan!

Wat anderen zeggen:

Een reiki (op afstand) behandeling van Debbie is magisch! Heb deze behandeling als zeer intens mogen ervaren, met een diepe emotie! Ik voel me heerlijk... alsof ik "zweef" zo ontspannen! Dankjewel Debbie

Danielle

Ik mocht een reiki healing van Debbie Vink ontvangen. Geweldige ervaring voor mij! Ik kwam helemaal tot rust en kon alles weer in goed perspectief bekijken. Dit heeft mij zeker geholpen om mijn doelen weer goed voor ogen te krijgen en te streven om deze te verwezenlijken.

Ilonka

Tarieven

Alle tarieven zijn met de groots mogelijke zorg tot stand gebracht. Mochten hier toch nog vragen over zijn, stuur mij dan via 'Contact' een berichtje. Iedere afspraak dient 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Voor niet of later geannuleerde afspraken wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

Reiki afstandsbehandeling

€ 30
    30 minuten

Reiki behandeling locatie IJsselstein

€ 65
    60 minuten

Individuele coachingssessie

€ 65
    60 minuten

Combinatie Coaching en Reiki

€ 120
    120 minuten

Wat anderen nog meer zeggen:

Een tijd geleden heeft Debbie Vink mij een coachingtraject aangeboden en ik vond dat fantastisch. Het Coachee!-spel was interessant en inspirerend. Ook kwamen er hele onverwachte opdrachten uit die me heel toevallig bezighielden. Het op papier krijgen van je gevoel is een mooie manier. Ook kon ik duiken in mijn kindertijd en kijken naar de sterke kanten van mezelf van toen. Dat vergelijkend met nu, maakte mij bewust van wat voor volwassene ik ben geworden. Verder veel tips gekregen om een omgeving die ik niet zo leuk vind, mooier te maken voor mezelf. Nadenken over wat je wil bereiken is confronterend, maar door de natuurlijke aanleg van Debbie te coachen, is het me makkelijk gemaakt. Debbie is rustig, vriendelijk, geduldig en ik voelde me op mijn gemak bij haar. Voordat we startten, kon ik begeleid mediteren. Dit is heel fijn en maakte me rustig en gaf ruimte in mijn hoofd om te voelen en te uiten. Ik heb enorm genoten en heb na de sessies verschillende beslissingen genomen die me gebracht hebben naar waar ik nu ben. En waar ik nu ben is goed, wat ik altijd wenste. Bedankt Debbie en succes met je verdere loopbaan.

Sonja

Ik heb een reiki behandeling op afstand mogen ervaren van Debbie. De intentie was daadkracht en die heb ik zeker mogen ervaren. Na de sessie had ik zoveel energie en ik was en ben nog steeds daadkrachtiger dan voor de reiki behandeling. Daarna hebben we onze ervaringen gedeeld wat ook erg fijn was. Dit kan ik iedereen aanraden. Niet alleen als je ergens last van hebt maar ook om gewoon te ervaren. Het zal zeker iets met je doen. Energie is magisch.

Tamara

De reiki healing (op afstand) die ik onlangs van Debbie heb gekregen raad ik mensen echt aan! Het gaf mij een heel relaxt gevoel naderhand wat ik het beste kan omschrijven als ontspannen, maar ook wakker en leeg, zoals je krijgt na een flinke work-out. Heel fijn dus! Debbie is een toppertje!

Elisah