Waar ik bij heel veel ZZP’ers de prijzen omhoog zie gaan, heb ik besloten om mijn aanbod juist in prijs te verlagen, in ieder geval voor heel 2018!

Brussencoaching, Kindercoaching, Jongerencoaching, Reiki; het zijn nog niet de meest gangbare begrippen en uiteindelijk gaat het mij er toch om dat ik zoveel mogelijk mensen mag en kan inspireren. Dat ik zoveel mogelijk jongeren en (jong)volwassenen bereik. En als ik ze dan ook nog eens mag ondersteunen bij het zetten van prachtige stappen op hun pad van bewustwording….?! Daar word ik nou blij van! 😀 Dus wil ik ook graag dat mijn aanbod prijstechnisch toegankelijk is.

Reiki afstandsbehandeling

Vooral een Reiki afstandsbehandeling is nu, denk ik, goed betaalbaar. En zo’n healing kun je op 2 manieren aanvliegen:

1. Je ziet het puur als een half uur ontspanning.

Je maakt even wat tijd voor jezelf, waarin je je heerlijk overgeeft aan de RUSTGEVENDE en (hart)verwarmende universele levensenergie, die ik je stuur.

Je lichaam zal dit ook zeer op prijs stellen. Je lichaam is namelijk een grote bron van vitaliteit. Om je herstelkracht aan te boren, hoef je alleen maar te ontspannen. De rest doet je lichaam zelf.

En dat in combinatie met het ontvangen van de liefdevolle Reiki energie, geeft jouw lichaam nog meer de kans te HERSTELLEN. Reiki activeert namelijk jouw zelfhelende vermogen.

2. Je wilt jouw bewustzijn vergroten en echt stappen zetten om (emotionele) blokkades op te ruimen.

Allereerst zet je dan voor jezelf een INTENTIE neer. Deze deel je ook met mij. Je kunt hierbij denken aan:

❤ Meer (zelf)liefde
❤ Meer (zelf)vertrouwen
❤ Meer daadkracht
❤ Meer rust in je hoofd
❤ Meer plezier in je leven

Vervolgens verbind je jezelf met Moeder Aarde en de Kosmos. En je brengt jezelf tot RUST.

Mocht je hier nog wel wat ondersteuning bij kunnen gebruiken, geef dit dan aan! Ik heb namelijk al een aantal keer, voordat ik met een healing begon, een telefonische meditatie verzorgd. Op deze manier bereid ik je helemaal voor op wat komen gaat.

Daarna is het tijd om je open te stellen voor de universele Reiki liefdesenergie, die jij via mij ontvangt.

Ga na afloop, als je daar weer aan toe bent, na wat je hebt gevoeld en waar je het hebt gevoeld. Wat heb je gezien of mogen ervaren? Hoe voelt je lichaam nu aan? Schrijf dit voor jezelf op.

Mocht je in slaap zijn gevallen, schrijf het dan alsnog op nadat je wakker bent geworden.

Schrijf dan ook de dagen daarna eens voor jezelf je bevindingen op.

Merk je iets jezelf? Aan je lichaam? Heb je ruimte voor INSPIRATIE gekregen? Komen er ‘oude’ gevoelens naar boven, waar je nog wat mee mag? Is er iets anders aangeraakt?

Het is namelijk goed mogelijk dat de Reiki behandeling subtiele veranderingen teweeg heeft gebracht en als je je daar niet bewust mee bezig houdt, dan heb je het misschien niet eens door.

De veranderingen kunnen ook minder subtiel zijn. Ga de gevoelens die dit met zich meebrengt dan niet onderdrukken of uit de weg. Nee, nu heb je juist de mogelijkheid om het voor eens en altijd op te ruimen. Daarvoor heeft het wel jouw LIEFDEVOLLE aandacht nodig.

Gun je jezelf dat? Vind je jezelf dat waard? Ja? Ga er dan voor!

Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust CONTACT MET MIJ OP of lees de ervaringen van anderen nog eens door.

Mijn praktijk is van 23 december 2017 t/m 1 januari 2018 gesloten. Mocht je een afspraak willen maken, stuur mij dan mailtje of bel/sms/app mij in het nieuwe jaar. En dan hoop ik je in 2018 (weer) te mogen ontmoeten! 

Liefdevolle energie

IK WENS JOU IN IEDER GEVAL STRALENDE EN SCHITTERENDE FEESTDAGEN TOE EN EEN HEEL RELAXED 2018!

Liefs,

Debbie

“Eén lichtje is sterker dan alle duisternis van de hele wereld!”

Getagd op:        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *