Reiki“Vanuit heelheid zijn wij één!”

Zodra je bewuster in het leven gaat staan, neemt de mogelijkheid om jezelf te HELEN toe! Mocht je daarin nog wel wat ondersteuning kunnen gebruiken, dan is een Reiki behandeling een fijne manier om dichter bij jezelf te komen.

Door een Reiki behandeling gaat de energie in je lichaam beter stromen en worden eventuele blokkades op zachte wijze losgemaakt en (deels) opgeruimd. Reiki stimuleert het zelfhelende vermogen van het lichaam. Een behandeling brengt ONTSPANNING en vermindert pijnklachten. Ik bied zowel behandelingen aan in mijn praktijkruimte, als op afstand.

Maar hoe werkt dat nou eigenlijk? Een behandeling op afstand?

Nadat ik mijzelf ontdaan heb van de dagelijkse bezigheden middels een meditatie, stel ik mijzelf helemaal open, voor jou, aan de hand van jouw foto, naam en adresgegevens (hier ga ik uiteraard zeer vertrouwelijk mee om). Ik stem mijzelf volledig op jou af. Daarna ga ik in gedachten jouw gehele lichaam langs en stuur ik jou LIEFDEVOLLE en helende energie.

“Wist je trouwens dat jouw lichaam zo slim is, dat het precies weet wat jij op dat moment nodig hebt en op welke plek?”

Het enige wat jij nodig hebt, is een beetje tijd, onverdeelde aandacht, overgave en het liefst een ruimte waarin je niet gestoord kunt worden. Oh, en een glaasje water. Zet dit alvast voor jezelf klaar, voordat we van start gaan. Sowieso is het aan te raden om na een behandeling wat meer water te drinken. Dit om de eventuele vrijgekomen afvalstoffen gemakkelijker af te kunnen voeren.

“Reiki is een zeer zachte, lieflijke energie, waardoor je nooit meer krijgt dan dat jij aankunt!”

Voordat ik echt van start ga, neem ik eerst altijd even contact met jou op (het liefst per WA). Ik vraag je dan naar je eventuele (fysieke) klachten en je intentie. Vervolgens geef ik aan dat ik mij op jou ga afstemmen en start ik de behandeling. Na afloop geef ik aan je door (ook weer het liefst per WA) dat ik de behandeling heb afgerond en vraag ik naar jouw ervaring.

Het komt weleens voor dat je bij zo’n behandeling in slaap valt.

Dat is helemaal prima, geef je er maar lekker aan over! De healing gaat gewoon verder en zodra je weer helemaal wakker bent, kunnen we alsnog ervaringen uitwisselen.

Ikzelf vind het prettig om in jouw energie aan het eind van de behandeling nog een kaart te trekken. Dit geeft voor mij vaak de KERN weer van wat ik tijdens de healing heb mogen ervaren. Als je het leuk vindt dat ik deze kaart en mijn ervaring(en) met jou deel, geef dit dan even door. Dit mag ook altijd nog na afloop.

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met mij op of lees de ervaringen van anderen maar eens rustig door.

ZOALS JE ZIET, IEDER MENS IS UNIEK EN IEDERE REIKI ERVARING OOK! ❤